Om os

Specialister i Security Awareness, kommunikation , compliance og adfærdsdesign

Philippe Motet Jessen

Sarah Aalborg

Fægter med kuglepenne mod cyberkriminelle

Philippe er alt andet end computerekspert. Faktisk er han i mange henseender inkompatibel med teknik og IT.

Til gengæld ved han noget om kommunikation, adfærd og dynamikker i store organisationer.

Han har beskæftiget sig med organisationskommunikation, forandringer og adfærd i snart 2 årtier – og de seneste fire år med informationssikkerhed som omdrejningspunkt.

Han har gennemført kommunikations- og adfærdsindsatser i blandt andet Ørsted, Novozymes og DSB.

Philippe er tilknyttet kommunikations- og adfærdsbureauet Operate A/S.

Ud over erfaringer fra styrelser, bureauer, uddannelsesinstitutioner og energisektoren, har Philippe en uddannelse i Statskundskab, en master i medier og kommunikation, uddannet projektleder og kurser i retorik.

Kun en hacker-tåbe frygter ikke en bibliotekar

Sarah er oprindelig uddannet bibliotekar. Og her vil enkelte måske tænke grå page, fodslæbende sko og en brun lun striksweater.

I Sarahs tilfælde er virkeligheden en anden.

Sarah Aalborg er blandt landets fremmeste thought leaders, når det handler om informationssikkerhed, risikohåndtering og medarbejderadfærd.

Hun har arbejdet med sikkerhed i virksomheder som Oticon, Novozymes og DSB.

Sarah er en flittig anvendt speaker på it sikkerhedskonferencer og har blandt andet været keynote på Digitaliseringsstyrelsens Bootcamp og sluppet gennem nåleøjet som presenter på ISFs World congress.

Og det er om at spænde både hjelm og sikkerhedssele, når du møder Sarah … hun er en ustoppelig hvirvelvind af energi, ideer og løsninger.

Sarah har over 20 års erfaring i alle hjørner af IT og er uddannet både projekt og programleder. Dette er så toppet dette med en uddannelse som adfærdsdesigner, der giver en unik indgangsvinkel på IT sikkerhedsemnet